Cursus ‘Filmen met je Smartphone-basis’

Leer in 1 dag een professioneel ogend filmpje te maken en monteren met je smartphone, in de basiscursus ‘Filmen met je Smartphone’. Je kunt je film Inzetten op social media, op youtube, of op de website van je bedrijf.

Wat je leert in de basiscursus Filmen met je Smartphone

In de cursus Filmen met je Smartphone-basis leer je hoe je met een film jezelf op de kaart zet, welke spullen je nodig hebt voor smartphone filmen, hoe ga je om met verschillende licht- en geluidsomstandigheden? We gaan in op decoupage: welke shots heb je nodig voor een verhaal? Waar zet je de geïnterviewde neer? We besteden aandacht aan storytelling en we bekijken een aantal apps voor de bediening van je smartphone, en voor montage.

Prijs en data

Op 6 november 2019 geef ik bij de Hogeschool Utrecht een 2-daagse training Vloggen voor beginners. Open inschrijving voor iedereen die wil leren filmen met smartphone. Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

De cursus ‘Filmen met je smartphone-basis’ wordt ook ‘incompany’ gegeven. Neem contact op voor maatwerk door onderstaand contactformulier in te vullen of te mailen naar marjolein@studiostoop.nl

Kijk ook eens bij de cursus Filmen met Smartphone-intensief
Over de docenteCRKBO_Docent

Marjolein Stoop is ook docent aan de Dutch Filmers Academy in Hilversum. Ze heeft jarenlange ervaring in het maken van korte video’s in binnen- en buitenland.

Ik heb nog een vraag / Ik wil graag de brochure aanvragen:

[contact-form-7 404 "Not Found"]