Cursus: Filmen met je Smartphone-basis

De basiscursus van een dag wordt alleen incompany gegeven.

Leer in 1 dag een professioneel ogend filmpje te maken en monteren met je smartphone, in de basiscursus ‘Filmen met je Smartphone’. Je kunt je film inzetten op social media, op youtube, of op de website van je bedrijf.

Wat je leert in de basiscursus Filmen met je Smartphone

In de cursus Filmen met je Smartphone-basis leer je hoe je met een film jezelf op de kaart zet, welke spullen je nodig hebt voor smartphone filmen, hoe ga je om met verschillende licht- en geluidsomstandigheden? We gaan in op decoupage: welke shots heb je nodig voor een verhaal? Waar zet je de geïnterviewde neer? We besteden aandacht aan storytelling en we bekijken een aantal apps voor de bediening van je smartphone, en voor montage.

Prijs op aanvraag

Incompany in Nederland: neem contact op via onderstaand formulier
Bedrijfsuitje van een dagdeel in Nederland: neem contact op via onderstaand formulier
Maatwerk (bijvoorbeeld een andere invulling of focus op een bepaald onderwerp), neem contact op via onderstaand formulier.

Kijk ook eens bij de cursus Filmen met Smartphone-intensief
Over de docenteCRKBO_Docent

Marjolein Stoop traint buitenlandse journalisten voor RNTC, is docent bij Journalistiek voor Academici aan de Hogeschool Utrecht en ze was docent aan de Dutch Filmers Academy in Hilversum. Ze maakt films en video’s voor bedrijven en organisaties en heeft jarenlange ervaring in het maken van korte video’s in binnen- en buitenland.

Ik heb nog een vraag:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Om welke cursus gaat het?

    Uw bericht