Cursus ‘Filmen met smartphone’

Volg de cursus ‘Filmen met smartphone’ en maak professioneel ogende filmpjes. Je leert interviewen en monteren in een inspirerende cursus. Als je een iPhone, Samsung of andere smartphone hebt met filmfunctie, dan kun je die uitstekend gebruiken voor deze cursus.

Filmen met je Smartphone-basis

In de basiscursus van 1 dag leer je filmen en monteren op je smartphone. Deze training geven we op aanvraag, incompany of in Utrecht. Data: 1x in de 2 maanden. Vul daarvoor het formulier in onderaan deze pagina.

Filmen met je Smartphone-intensief

In de intensieve cursus van 3 dagen leer je filmen, monteren, interviewen en de basisprincipes van film en het maken van een reportage. Deze training geven we 3x per jaar aan iedereen die professionele filmpjes wil leren maken met de smartphone, op de data die op deze pagina staan. Klik daarvoor op ‘Ja, ik doe mee’, of stel een vraag op het formulier onderaan deze pagina.

Filmen met je Smartphone-Frankrijk

Tijdens een creatieve vakantie in Frankrijk van een week leer je een reportage of mini-documentaire te maken. Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar de website van l’Huis Préau.

Facebook

(Oud-)cursisten en geïnteresseerden kunnen op de Facebook pagina van FilmForum terecht met vragen, tips en ervaringen over het filmen met een kleine camera of smartphone.

Over de docente

CRKBO_Docent

Marjolein Stoop traint buitenlandse journalisten voor RNTC en was docent aan de Dutch Filmers Academy in Hilversum. Ze heeft jarenlange ervaring in het maken van korte video’s in binnen- en buitenland.

Ik heb nog een vraag / Ik wil graag de brochure aanvragen:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht