Contact

Studio Stoop, in 2012 opgericht door Marjolein Stoop, is een audiovisueel productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en publicatie van online video’s en podcasts, media- en cameratraining en in het geven van videocursussen.

Video- en audioproductie

Ik werk samen met een team van professionele freelance cameramensen, editors, radiomakers, animators en presentatoren. We zijn ervaren in het produceren van verschillende soorten podcasts en videocontent, van journaals tot portretten, en van documentaires tot nieuwsitems.
Of je nu zoekt naar een compleet productieteam of een creatieve professional, wij kunnen het leveren.

Studio Stoop doet dit voor media, bedrijven, overheden en  maatschappelijke organisaties.

Cursussen en training

Van 2015 tot en met 2020 ben ik docent aan de Dutch Filmers Academy geweest, een HBO-opleiding gelieerd aan de Fotovakschool, in Amsterdam en Rotterdam. Ook geef ik als zelfstandig trainer videocursussen aan volwassenen: in drie dagen leer je een videoreportage te maken. Ik ben in het bezit van een CRKBO-accreditatie.

Journalist
Ik ben van huis uit journalist en programmamaker, zowel voor radio, tv als internet, afkomstig uit de omroepwereld. Daardoor zijn mijn producties verhalend, inhoudelijk sterk en creatief in beeld.

Ervaring heb ik opgedaan bij diverse publieke omroepen, als Avro, NPS en de Wereldomroep.

Marketing

Studio Stoop denkt ook mee hoe je als onderneming of organisatie video kunt inzetten voor meer bekendheid.

Bel of mail me voor meer informatie: